Maatwerk en service

Extra uitstraling voor elk bedrijf

Kleur, een positief gevoel en een verzorgde uitstraling. Als ervaren bloemisten weten wi precies wat een vers bloemetje, plant of decoratiestuk kan doen voor uw bedrijf!

Hoe mooi uw pand ook is, zonder groen is het niet af. Maar wie weet wat de ruimte nodig heeft? Welke planten doen het waar goed? Wie verzorgt ze? En wie brengt zo nu en dan variatie aan? Guda Boersen hoort bij de beste 20 bloemisten van Nederland als het gaat om rouwwerk.

Van balie tot beurs

Leg uw wensen voor en wij bedenken de ideale oplossing, passend bij uw stijl en budget. Bijvoorbeeld bloemen op de balie, decoratie aan de wand, plantenbakken met hydrocultuur, bloemstukken op tafel, zuilen bij de entree, aankleding van evenementen en beursstands…

Abonnementen

Met een abonnement bent u altijd verzekerd van vers, verrassend en mooi boeket of bloemstuk. Zonder dat u ernaar om hoeft te kijken. Wekelijks frisse bloemen? Elk seizoen bloemstukken op schalen in bruikleen? Jaarlijks nieuwe decoraties in de ontvangstruimte of vergaderzaal? U kunt het krijgen zoals ú wilt.

Bloemen en bezorging

Jarige personeelsleden, trouwe klanten of jubilerende leveranciers: prachtige kansen om uw relatie te verrassen met een mooie bos bloemen. Geef uw wensen telefonisch door of bestel via onze webshop. Wij bezorgen uw boeket op elke gewenste adres!

Workshops

Een perfecte teamactiviteit: workshop bloemstukken maken! Succes verzekerd.

Zorgeloze bedrijfsaankleding op maat.

Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden via 072 – 572 4414.