Een mooie presentatie voor uw bedrijf, wij helpen u graag!

Wordt u de nieuwe zakelijke klant waar wij graag mee samen willen werken ?

bedrijven

Wij leveren graag aan uw bedrijf een mooi boeket voor een jarige of jubilaris of bezorgen een mooi boeket voor een zieke werknemer of collega.
Wilt u een bloemenabonnement voor de balie of een tweewekelijks /maandabonnement , dan gaan we graag de uitdaging aan en komen bij u langs voor een offerte op maat. Ook andere opties zijn mogelijk.
Met een passende offerte voor een kantoorbeplanting, aankleding van een jubileum of receptie willen we u graag helpen. Voor elke zakelijke klant relatie hebben we een leuk voorstel.
De facturatie geschiedt alleen digitaal en kan wekelijks of tweewekelijks worden uitgevoerd, ook hier is maatwerk leverbaar.

Extra uitstraling voor elk bedrijf

Kleur, een positief gevoel en een verzorgde uitstraling. Als ervaren bloemist weten we precies wat een vers bloemetje, plant of decoratiestuk kan doen voor uw bedrijf!

Hoe mooi uw pand ook is, zonder groen is het niet af. Maar wie weet wat de ruimte nodig heeft? Welke planten doen het waar goed? Wie verzorgt ze? En wie brengt zo nu en dan variatie aan? De Bloemen Flow is uw partner !

Van balie tot beurs

Leg uw wensen voor en wij bedenken de ideale oplossing, passend bij uw stijl en budget. Bijvoorbeeld bloemen op de balie, decoratie aan de wand, plantenbakken met hydrocultuur, bloemstukken op tafel, zuilen bij de entree, aankleding van evenementen en beursstands.

Abonnementen

Met een abonnement bent u altijd verzekerd van vers, verrassend en mooi. Zonder dat u ernaar om hoeft te kijken. Wekelijks frisse bloemen? Elk seizoen bloemstukken op schalen in bruikleen? Jaarlijks nieuwe decoratie in de ontvangstruimte of vergaderzaal? U kunt het krijgen zoals ú wilt.

Bloemen en bezorging
Jarige personeelsleden, trouwe klanten of jubilerende leveranciers: prachtige kansen om uw relatie te verrassen met een mooie bos bloemen.
Geef uw wensen telefonisch door of bestel via onze webshop.
Wij bezorgen uw boeket op elk gewenst adres !

bedrijvenDe Bloemen Flow is aangesloten bij Fleurop.

Fleurop is de organisatie die zorgt dat een prachtige bloemengroet met uw persoonlijke boodschap op tijd wordt overhandigd aan de persoon die u wilt bedanken, feliciteren of een hart onder de riem wilt steken! Voor iedere gelegenheid vindt u bij Fleurop een passend cadeau: boeketten, losse rozen, bloemstukken, planten, rouwwerk, cadeaubon Nationale Bloemenbon en cadeauartikelen uit de Fleurop Cadeaushop.

De Bloemen Flow kan hierdoor de vertrouwde kwaliteit en creativiteit van haar bloemenwinkel wereldwijd laten bezorgen.

Online gemak

Via de goedgevulde webshop kunt u in enkele muisklikken boeketten bestellen, betalen en laten bezorgen. U kunt er zelfs een kaartje naar keuze met uw persoonlijke tekst aan toevoegen ! Direct

Zakelijk voordeel

Fleurop heeft voor de zakelijke markt een eigen bestel omgeving ontwikkeld.
De voordelen van de Fleurop bestelomgeving:
Via een eigen bestelsite een prachtig boeket laten bezorgen – Direct op rekening – Inzichtelijk wie, wat besteld voor welke kostenplaats – Assortiment afgestemd op uw wensen – Slechts één verzamelfactuur per maand – Bijlage met gewenste informatie aangeleverd – Duidelijke afspraken – 1.200 lokale bloemisten gecentraliseerd naar slechts één leverancier, namelijk: Fleurop.

Alle bestelopties op een rij:

Telefoon: 072 – 57 244 14
Mail: info@debloemenflow.wodev.nl

Online: via onze website

 

 

woondecoraties bedrijven bedrijven