Altijd een verrassend assortiment bloemen of een boeket?

Troost, felicitatie, verassing: Geef een persoonlijk boeket !

Elk boeket een feestje!

Bloemen, bloemen en nog eens bloemen. In alle soorten, kleuren en maten !
Kom genieten van die kleurenpracht en maak een keuze uit al die verse bloemen of vertel ons wat wij voor u mogen maken.
Alles mag , als u maar met een glimlach onze bloemenwinkel verlaat met een mooi boeket!
Niets mooier dan een sprekende bos bloemen. Voor een jarige, een geslaagde of een jubilaris op het werk. Iemand die u dankbaar bent, iemand die u wilt opvrolijken of iemand die u gewoon erg lief vindt.

De Bloemen Flow

Onze bloemenwinkel aan Raadhuisplein 40 B in Heerhugowaard staat elke dag weer vol met een prachtig boeket of de mooiste bloemen, vers van de veiling. Daar kopen wij vooral bloemen, die ons aanspreken en waar we zelf van houden: nét iets anders dan anders. En ons assortiment heeft voortdurend een wisselende samenstelling. Ook zijn wij de beste vakbloemisten op het gebied van rouwwerk en wij gebruiken daar mooie verse bloemen voor. Kijk ook eens op onze website:  uitvaartbloemist  Heerhugowaard.

Speciale dagen voor een mooi boeket

Kerst, Valentijnsdag, Pasen, Vader- en Moederdag… Zodra zich bijzondere momenten aandienen, pakken wij extra origineel met een prachtig boeket uit. Zo geeft u áltijd een boeket dat verrast. Van topkwaliteit. Zoals u van ons gewend bent. Als creatieve en betrokken bloemist vinden wij dat elke boeket een feestje moet zijn, tot aan de verpakking aan toe.

Online bestellen

Geen tijd om even langs te komen in onze mooie bloemenwinkel? Of wilt u de bloemen of een rouwboeket laten bezorgen? Ook dát kan!

Wij zijn lid van Fleurop, een vertrouwde naam die garant staat voor kwaliteit.

U gaat dan naar onze webshop en regel het met enkele muisklikken.

Bloemstukken en workshops

Wist u dat wij rond de Feestdagen ook workshops organiseren?

boeket