Felicitatie, troost, verassing: Geef een persoonlijk boeket !

boekettenBloemen, bloemen en nog eens bloemen. In alle soorten kleuren en maten! Kom genieten van die kleurenpracht en maak een keuze uit al die verse bloemen of vertel ons wat wij voor u mogen maken. Alles is mogelijk, als u maar met een grote glimlach onze mooie bloemenwinkel verlaat. Niets is mooier dan een sprekende bos bloemen en elk boeket bloemen is bijzonder!

Voor een jubilaris op het werk, iemand die geslaagd is, bij een pasgeborene, valentijn, moederdag, pasen of iemand die jarig is, secretaresse dag of iemand die u wilt opvrolijken of iemand die u gewoon erg lief vind. Of gewoon zomaar er is altijd wel een reden te bedenken om iemand eens heerlijk te verassen met een prachtig boeket bloemen van De Bloemen Flow.

De Bloemen Flow stijl

Onze bloemenwinkel aan het Raadhuisplein 40 B in Heerhugowaard staat elke dag weer vol met de mooiste bloemen, vers van de veiling. Daar kopen wij vooral bloemen, die ons aanspreken en waar we zelf van houden: nét iets anders dan anders. En ons assortiment heeft voortdurend een wisselende samenstelling. En wij zijn ook gecertificeerd tot duurzame bloemist zilver dus werken wij ook met duurzame bloemen.

Boeketten voor speciale dagen

Kerst, Valentijnsdag, Pasen, Vader- en Moederdag… Zodra zich bijzondere momenten aandienen, pakken wij extra origineel uit. Zo geeft u áltijd een boeket dat verrast. Van topkwaliteit. Zoals u van ons gewend bent. boekettenAls creatieve en betrokken bloemist vinden wij dat elk boeket een feestje moet zijn, tot aan de verpakking aan toe!

De Bloemen Flow bezorgd!

U kunt diverse bloemen laten bezorgen door De Bloemen Flow. Wij maken prachtige boeketten voor elke gelegenheid. Onze bloemen zijn van topkwaliteit en komen rechtstreeks van de kwekers. Het maakt niet uit wat voor boeket bloemen u wilt laten bezorgen denk eens aan een romantisch boeket voor u geliefde, of stille liefde.. Rouwboeket of een sympathie boeket voor de nabestaanden of een Geboorte boeket met blauwe of roze bloemen alles is mogelijk. Zodra zich bijzondere momenten aandienen, pakken wij extra origineel uit. Zo geeft u altijd een boeket dat verrast. Van topkwaliteit.

Ook kunt u bij ons een bloemenbon kopen zodat ze zelf iets moois uit kunnen zoeken in onze mooie en liefdevolle bloemenwinkel.

Snelle bezorgtijd

Bij De Bloemen Flow kunt u van onze bezorgers op aan. Wij zijn aangesloten bij Fleurop en wij kunnen daardoor ook door heel Nederland leveren. Als u voor 13.00 uur bestelt dan zorgen wij nog dat het boeket bloemen op dezelfde dag nog bezorgd wordt. Soms kan het gebeuren dat u onverwachts nog een rouwboeket of rouwstuk nodig heeft. Dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij behoren tot de beste bloemisten onder rouwwerk in Nederland en zijn wij aangesloten bij afscheid met bloemen of kijk ook eens op onze eigen website: uitvaartbloemist Heerhugowaard. 

Bestel nu uw mooie boeket bloemen en u kunt dit dus met een gerust hart aan De Bloemen Flow overlaten.

Online bestellen

Geen tijd om even langs te komen? Of wilt u de boeketten laten bezorgen? Ook dát kan! Wij zijn lid van Fleurop, een vertrouwde naam die garant staat voor kwaliteit. U gaat naar onze webshop (online bestellen) en regelt het met enkele muisklikken.

Bloemstukken en workshops

Wist u dat wij rond feestdagen ook bloemen workshops organiseren? Vraag naar de mogelijkheden of neem contact op: 072 – 57 244 14

boeket

boeketten boeketten

boeketten