De Bloemen Flow

Al sinds 2001 is Guda Boersen de vakspecialist op het gebied van bloemen, rouwwerken, bruidsarrangementen en zoveel meer. De Bloemen Flow is dankbaar dat de beste vakbloemist van Heerhugowaard en omstreken bij ons werkt. de bloemen flow

Een inspirerende bloemenwinkel met veel liefde en passie voor bloemen, dat ís De Bloemen Flow.

Bloemen staan voor onvoorwaardelijke liefde, een bloem heeft een prachtige energie bij zich en dat noemen wij de bloemen-ziel. Een bloem als enkel stuk of in een mooie combinatie verwerkt die ogen, neus en emoties kunnen prikkelen. De keuzes die wij maken om voor de situatie een passend en verassende variatie te creëren om een bepaalde sfeer uit te dragen. De mooiste bloemen, boeketten en bloemstukken voor speciale gelegenheden zoals bruiloft, feest, speciale gelegenhedenof het geven van een bloemen waardig afscheid . Wij hèbben deze ervaring en zijn op een liefdevolle wijze met ons vak bezig, met een onvoorwaardelijk grote liefde voor bloemen; laat onze ervaring tot uw dienst staan zodat uw feest, of afscheid een passende, mooie en onvergetelijke ervaring wordt.

Team van De Bloemen Flow

De Bloemen Flow bestaat uit een team van enthousiaste vakmensen met liefde en passie voor het werken met bloemen en mensen. Binnen De Bloemen Flow heeft ieder zijn eigen specialisme en dat tezamen maakt het team van De Bloemen Flow bijzonder.

Wat vinden wij belangrijk en waar moeten de medewerkers in ons team aan voldoen?

Onze team heeft: Liefde voor bloemen, draagt professionaliteit uit en is enthousiast. De klantvriendelijkheid staat bij ons bovenaan evenals  plezier in het werken met de klant. Natuurlijk is PASSIE bij ons het sleutelwoord en vanuit onze passie kunnen we de juiste snaar raken met een prachtige bloemencreatie  ziet en proeft u de juiste sfeer terug in onze boeketten en bloemstukken. U kunt bij ons ook kiezen voor het ‘Pluk Boeket’. U kunt dan uw eigen boeket samenstellen; helemaal naar uw eigen wens!

Al onze bloemen worden met liefde en zorg behandeld, en iedere bloem door onze handen om daar een zo mooi en bijzonder mogelijke creatie van te maken. Zo geven wij vanuit de bloemen ambacht invulling aan bijzondere momenten. Hierbij kunt u denken aan moederdag, valentijn, bruiloften, pasen, rouwwerk, kerst en ook kleden wij hele showrooms aan. Ook kunt u onze prachtige bloemen en bloemstukken vinden bij voetbalclub AZ.

Iedere ochtend halen wij onze prachtige kwaliteitsbloemen bij de veiling of bij  kwekers in de omgeving. Wij houden van kwaliteit en duurzaamheid dit staat bij De Bloemen Flow erg hoog in het vaandel.

Nieuwsgierig of speciale wensen?

Perfectie: De Bloemen Flow staat voor maatwerk, creativiteit, passie, liefde, inleving en empathie. Voor ieder wat wils en betaalbaar. Ook kunnen wij zijde bloemen aanbieden of voor u op maken. Of u nu een leuke vaas thuis heeft of u heeft de voorkeur voor een vaas uit de winkel; wij maken deze met alle zorg en liefde op met onze verse bloemen of met onze mooiste zijden variaties. Laat u eens verrassen en neem gerust alvast een kijkje in de winkel om een leuk idee op te doen en te genieten van een kop koffie of thee.

Bezorging van rouwwerk of bloemen

rouwwerk

Door onze eigen bloemen decoraties – bezorgdienst, kunnen we de kwaliteit van onze producten garanderen tot aan het bezorgadres.

Onze bezorgdienst rijdt 2x per dag, ‘s ochtends om ongeveer 9.30 uur en ‘s middags om 14.30 uur voor het bezorgen van onze boeketten. Wij bezorgen alleen in Heerhugowaard particulier en voor bedrijven in overleg in een straal van 20 km.

Bestellingen buiten onze regio in Nederland gaan via debloemenflow.nl/webshop en kunnen tot 12.00 uur worden doorgegeven. Echter buitenlandse orders moeten minimaal 24 uur van te voren worden doorgeven.

Niet Thuis

Mocht er niemand aanwezig zijn op het afleveradres, dan geven wij het boeket af bij buren. Mocht dit niet mogelijk zijn dan ontvangt u een kaartje in de brievenbus met het vriendelijke verzoek om, contact op te nemen met De Bloemen Flow.

Speciale gelegenheid