Boeketten en Rouwwerk

Elk boeket bloemen is bijzonder! En u kunt nu ook zelf u boeket bij ons samenstellen.Wat is er nu leuker dan een sprekende bos bloemen. Voor een jubilaris op het werk, iemand die geslaagd is, bij een pasgeborene, valentijn, moederdag, pasen of iemand die jarig is, secretaresse dag. Of gewoon zomaar er is altijd wel een reden te bedenken om iemand eens heerlijk te verassen met een prachtig boeket bloemen van De Bloemen Flow.

De Bloemen Flow bezorgd!

U kunt diverse bloemen laten bezorgen door De Bloemen Flow. Wij maken prachtige boeketten voor elke gelegenheid. Onze bloemen zijn van topkwaliteit en komen rechtstreeks van de kwekers. Het maakt niet uit wat voor boeket bloemen u wilt laten bezorgen denk eens aan een romantisch boeket voor u geliefde, of stille liefde.. Rouwboeket of een sympathie boeket voor de nabestaanden of een Geboorte boeket met blauwe of roze bloemen alles is mogelijk. Ook kunt u bij ons een bloemenbon kopen zodat ze zelf iets moois uit kunnen zoeken in onze mooie en liefdevolle bloemenwinkel.

Snelle bezorgtijd

Bij De Bloemen Flow kunt u van onze bezorgers op aan. Wij zijn aangesloten bij Topbloemen en wij kunnen daardoor ook door heel Nederland leveren. Als u voor 13.00 uur bestelt dan zorgen wij nog dat het boeket bloemen op dezelfde dag nog bezorgd wordt. Soms kan het gebeuren dat u onverwachts nog een rouwboeket of rouwstuk nodig heeft. Dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij behoren tot de beste bloemisten onder rouwwerk in Nederland. Bestel nu uw mooie boeket bloemen en u kunt dit dus met een gerust hart aan De Bloemen Flow overlaten.

De Bloemen Flow

Onze bloemenwinkel in Heerhugowaard staat elke dag weer vol met de mooiste bloemen, vers van de veiling en kwekers. Daar kopen wij vooral wat we zelf van houden: nét iets anders dan anders. En steeds weer een verschillend assortiment. Bloemen hebben een ziel net als u en ik. Daarom gaan wij ook met zoveel zorg en liefde met onze bloemen om.

Boeketten voor speciale dagen

Kerst, Valentijnsdag, Pasen, Vader- en Moederdag… Zodra zich bijzondere momenten aandienen, pakken wij extra origineel uit. Zo geeft u áltijd een boeket dat verrast. Van topkwaliteit. En zo hoort het dat is waarom De Bloemen Flow ook net even anders is als een andere bloemist.

Online bestellen

Geen tijd om even langs te komen? Of wilt u de boeketten laten bezorgen? Ook dát kan! Ga naar onze webshop en regel het met enkele muisklikken.

Bloemstukken en workshops

Wist u dat wij rond feestdagen ook bloemen workshops organiseren? Vraag naar de mogelijkheden of neem contact op: 072 – 57 244 14