Bruidsboeket


Voor júllie mooiste trouwdag! De Bloemen Flow is de bloemist op het gebied van uw bruidsboeket, bruidsbloemen. Bloemen horen nu eenmaal bij een bruiloft. Wij maken de mooiste bruidsboeketten die echt bij jullie passen. Wij maken autostukken voor het versieren van je trouwauto of koets of wat anders moois wat jullie hebben uitgezocht. Wij kleden dit graag aan met onze mooie bloemen. Ook de trouwlocatie kan bijzonder mooi aangekleed worden in dezelfde stijl als je bruidsboeket. In principe is dit de dag van je leven want laten wij nou eerlijk zijn trouwen is toch iets moois. Ook kleden wij het hele diner met tafel bedekking aan met bloemen. De Bloemen Flow maakt ook corsage  in dezelfde stijl als u bruidsboeket. Alles is bij ons bespreekbaar om uw dag zo onvergetelijk mogelijk te maken.

De Bloemen Flow

Is een topper op het gebied van bruidsboeketten. Met passie , creativiteit, stijl maken wij uw bruidsboeket en alle mooie decoraties erom heen. U kunt hierbij denken aan tafelversiering, mini tafelversiering, auto versiering, koets versiering, kerk versiering is zoiets unieks om te mogen maken. Wij vinden dit altijd een grote eer om dit te mogen doen. Het is tenslotte jullie dag, jullie verhaal en samen met u maken wij de dag compleet met onze passie en liefde en de creativiteit van onze prachtige bloemen.

Bruidsboeketten:

Uw bruidsboeket kunnen wij in verschillende soorten en maten aanbieden. En wij denken graag met u mee. Vergeet ook niet een dankboeket voor wederzijdse ouders of getuige en ceremoniemeester.

Diversiteit bruidswerk:

  • schouder corsage
  • pols corsage
  • haarkam corsage
  • zijde boeketten kunnen wij ook voor u maken
  • bruidsmeisjes
  • strooi bloemetjes
  • bruidegom corsage
  • auto versiering
  • ALLES IS BESPREEKBAAR, zeg het met bloemen en wij decoreren het voor U.

 

 Natuurlijk kunt u ook voor ander bloemwerk bij ons terecht. Denk o.a. voor geboorte, overlijden. Of iemand verrassen met een prachtig boeket bijvoorbeeld voor Valentijnsdag, Moederdag, Secretaressedag et

Bespreek uw wensen

Stap onze prachtige bloemenwinkel De Bloemen Flow binnen en vraag naar de vele mogelijkheden. Bellen kan natuurlijk ook. En als u in de buurt woont, komen we net zo makkelijk even langs bij u. Uw trouwdag moet onvergetelijk worden. Als liefdevolle bloemist helpen wij u daar graag bij!

Vrijblijvend in onze winkel brainstormen?

Bel 072 – 572 4414 of mail.