Decoraties met bloemen bij De Bloemen Flow

De Bloemen Flow verzorgt decoraties voor zakelijke ruimtes, huisarts praktijken, decoraties voor bedrijven, restaurants, notariskantoor. U kunt het niet zo gek bedenken maar bij ons is alles mogelijk of het nu gaat om een bloemstuk, een sfeer maker ook voor bloemen op locatie hierbij kunt u denken om een bruiloft aan te kleden of een feestje. Ook zijn wij gespecialiseerd om de entree of uw balie aan te kleden, auto showroom. Ook voor relatiegeschenken kunt u bij ons terecht. Of wat dacht u van een bloemen workshop voor uw personeel. Dit doen wij in ons bedrijfspand te Heerhugowaard of ook bij u op locatie komen wij langs.

Zijden bloemen

Heeft u geen zin om wekelijks u bloemen te laten verversen en u bent wel op zoek naar aankleding van uw bedrijfsruimte. Dan heeft De Bloemen Flow de oplossing voor u. Decoraties van zijden bloemen kunnen dan een perfecte oplossing voor uw bedrijf zijn. Het voordeel van zijden bloemen is dat ze onderhoudsvriendelijk zijn maar wij kunnen ook begrijpen dat u deze ook 1 x in het half jaar wilt vervangen. Ook dit is bij ons mogelijk. Als u nieuwsgierig bent geworden en u zou het fijn vinden als wij een keer bij u langs komen dan bent u bij ons op het juiste adres. Vragen naar de mogelijkheden en wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

 

Houd u ook zo van aparte woondecoratie? En van woonaccessoires met natuurlijke materialen? Dan slaagt u bij De Bloemen Flow!

Glanzende aardewerk potten en schalen. Windlichten, flessen, kandelaars, schermen, hangende stokken met lichtjes… Zomaar een greep uit ons aanbod woondecoratie. En die verschilt per week. Eén ding is zeker: onze creaties vindt u nergens anders.

decoratie met bloemenNatuurlijke materialen

Kenmerkend voor onze woonaccessoires is het gebruik van natuurlijke materialen. Gedroogde bladeren, mos, takken, boomschors of zelfs boomstam. De creatieve combinaties zijn pronkstukken in elk interieur.

Maatwerk

Staat uw ideale decoratie er niet tussen? Leg uit wat u zoekt en wij máken het!

Bedrijfsaankleding en workshops Met onze decoraties en bloemen verzorgen wij ook de aankleding van bedrijfsruimten. Dit doen wij vanuit ons bedrijfspand in Heerhugowaard. Hier kunt u ook bedrijfsworkshops volgen.

Ook leuk als cadeau!

Ontdek het zelf in onze bloemenwinkel De Bloemen Flow aan het Raadhuisplein 40 B in Heerhugowaard.

Voor meer informatie mail of bel 072 – 57 244 14