Workshops voor ieder seizoen weer wat leuks!

workshopsKerstworkshops 2018 volgeboekt !

We gaan weer super gezellige kerstworkshops organiseren op 6, 10, 11, 12,13, 14, 15, 16, 17 en 18 december.
Alle 10 workshops zijn volgeboekt !
Inloop van de avonden is om 19.15 uur, we beginnen steeds om 19.30 uur.

Opgeven voor een kerstworkshop kan dus helaas niet meer. Maar u bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel om de kerstsfeer te komen proeven.

Ons adres:

De Bloemen Flow
Raadhuisplein 40 B
1701 CE Heerhugowaard
T: 072-57 244 14
Mail: info@debloemenflow.nl

 

workshopsVorig jaar: Kerstworkshops in sfeervolle winkel !

Op 7, 8,9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 en 18 werden vorig jaar in ons bloemenatelier aan de Jan Glijnisweg in Heerhugowaard gezellige kerstworkshops gehouden. Alle avonden waren volgeboekt. Er is met veel enthousiasme onder deskundige leiding gewerkt aan een prachtig kerstarrangement. En natuurlijk werd er in de pauze chocolademelk en/of glühwijn geschonken. De deelnemers aan de workshop gingen dan ook aan het eind van de avond met een prachtig stuk en een tevreden gevoel naar huis. De kerstworkshops zijn zeker voor herhaling vatbaar. Houd ook volgend jaar daarom onze aankondigingen voor de workshops in de gaten: zowel op de website, in de winkel als op social media, zoals Facebook en Instagram gaan we vroegtijdig aangeven wanneer de workshops weer zullen worden gehouden

 

 

workshopsDeskundige begeleiding
Rond feestdagen organiseren we creatieve workshops. Met prachtige bloemen, materialen en tips van een professionele bloemist maakt u fantastische bloemstukken. Geen kinderspel, maar flinke blikvangers !
Onze workshops zijn populair in Heerhugowaard en omstreken. Dankzij de mix van deskundigheid en enthousiasme ontdekt jong en oud hoe leuk bloemschikken kan zijn. Iedereen heeft een leuke middag én komt trots thuis met een schitterend arrangement.
De workshops worden gegeven in onze bloemenatelier aan de Jan Glijnisweg in Heerhugowaard. Daar hebben we een mooie grote ruimte, waar met plezier aan een grote werktafel kan worden gewerkt.

Waardevol

Zoals u van De Bloemen Flow kunt verwachten, gaat u aan de slag met de beste materialen. Dus grote, verse bloemen, aparte decoraties en bijvoorbeeld een fraaie schaal als basis. Zo krijgt u altijd iets van waarde dat u thuis opnieuw kunt gebruiken.

workshops

Waar en wanneer?

Wij gaan de workshops in onze bloemenatelier aan de Jan Glijnisweg in Heerhugowaard verzorgen.
Deze workshops zullen worden gegeven rond Pasen, Moederdag, Herfst en Kerst.

 

 

Voor bedrijven

Een workshop bloemschikken is zeer geschikt als activiteit met uw personeel of afdeling. Voor bedrijven organiseren wij daarom workshops op maat.

Vraag naar de mogelijkheden!

Kom langs in onze gezellige bloemenwinkel op het Raadhuisplein 40 B in Heerhugowaard, bel 072 – 57 244 14 of mail ons: info@debloemenflow.nl