De missie van De Bloemen Flow

De Bloemen Flow onderneemt zo duurzaam mogelijk. Want wie liefde heeft voor bloemen, is natuurlijk ook zuinig op de natuur.
De Bloemen Flow winkel is voorzien van LED lampen en onze bezorgers rijden in duurzame auto’s. Uiteraard voldoet onze verpakking ook aan alle milieu eisen. Onze afval leveren wij in bij de afvalcentrale in Alkmaar, waar het groen wordt verwerkt tot biogas en compost.

Duurzaam gekweekte bloemen

Het assortiment in onze bloemenwinkel is niet alleen onderscheidend, het is ook verantwoord ingekocht. Bloemen worden ingekocht bij gecertificeerde kwekers. Zij produceren met respect voor mens en milieu. Door zo duurzaam mogelijk in te kopen en werkzaamheden uit te voeren willen we bewust een bijdrage leveren aan een beter leven in een gezondere wereld. Voor zowel u als consument en ondernemer. Op deze manier houden wij een nóg beter gevoel over aan ons vakwerk.

Met een bezoek aan de winkel weet u direct wat wij bedoelen met, ‘Het is onze Passie’.  Mooie boeketten, prachtige decoraties U kunt het vinden in onze winkel De Bloemen Flow. De Bloemen Flow, vanwege de ontspannen en natuurlijk wijze waarop wij de boeketten samenstellen. Professionaliteit staat bij ons hoog in het vaandel dus dat kunt u wel aan ons overlaten, met onze 16 jaar ervaring doen wij dit nog steeds met veel liefde, passie en plezier. U kunt van ons sfeervolle bloemstukken, boeketten en decoraties verwachten. In de winkel kunt u ook de bijbehorende vazen en andere sfeer attributen vinden om uw huis of werkplek prachtig mooi en sfeervol in te richten.  Met een blik in de winkel begrijpt u dat. Het is onze missie om onze passie voor bloemen, bloemstukken en prachtige creaties met U te delen. Bloemen en liefde staan dicht bij elkaar; liefde deel je met een boeket. Om iets goed te maken, een mijlpaal te vieren of een hart onder de riem te steken van uw beste vriend(in)! Bloemen spreken en dragen een gevoel van warmte uit.

Onze bloemisten hebben al jaren ervaring; niets is hen te gek om voor u te maken! Wij werken met top professionals van bloemisten. Wij zijn trots op onze bloemisten en voor ons zijn het echte kunstenaars!

Maatwerk voor u

Maatwerk is onze specialiteit. Of het nu gaat om rouwwerk, bruidsboeket, workshops of het aankleden van een event.  Bij ons is niets ondenkbaar en alles is mogelijk. Wij worden graag uitgedaagd een bijzonder mooie creatie voor u te maken. Heeft u vragen dan bent u van harte welkom in onze winkel aan het Raadhuisplein 40B te Heerhugowaard voor vrijblijvend advies van onze getalenteerde bloemisten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Rouwwerk De Bloemen Flow

Op en top de bloemist voor uw rouwbloemwerk, kistbedekking voor een uitvaart en Kinder Rouwwerk .Deze pijnlijke momenten van het leven, waarin liefde intens gevoeld wordt is het fijn om mooi verzorgde bloemstukken te hebben staan bij de uitvaart. In samenspraak met U maken wij het bloemwerk dat past bij u en uw geliefde wij nemen deze zorg voor u uit handen nemen. Zodat u op een mooie en liefdevolle manier afscheid kunt nemen. Daarnaast zijn wij aangesloten bij afscheid met bloemen.

Vraag naar onze mogelijkheden of kom langs in onze winkel op Raadhuisplein 40 B te Heerhugowaard.