moederdagMoederdag

Zondag 12 mei 2019 is het Moederdag, bestel nu uw bloemen online voor moederdag bij De Bloemen Flow, aangesloten bij de Fleurop tevens duurzame bloemist zilver.

Op elke tweede zondag van mei vieren we Moederdag; de perfecte manier om jouw moeder of schoonmoeder te laten weten hoeveel je van haar houdt en als blijk van waardering of haar eens enorm te verassen. Een Moederdag cadeau dat altijd in de smaak valt is natuurlijk een prachtige bos bloemen. Wil je voor Moederdag bloemen bestellen en laten bezorgen? Kies dan voor een boeket van De Bloemen Flow. Speciaal voor Moederdag hebben we een collectie boeketten samengesteld die bij elke moeder een glimlach op haar gezicht zal bezorgen. Bestel heel eenvoudig en snel een boeket en wij laten het op elk adres in Nederland, België en Duitsland bezorgen.

Online bloemen bestellen en laten bezorgen voor Moederdag

Als je niet bij je moeder kunt zijn op Moederdag, of haar gewoon extra wilt verrassen, dan is het fijn dat je heel eenvoudig online bloemen kunt bestellen en laten bezorgen. Ook wanneer je graag een prachtig, vers boeket meeneemt naar je moeder, kun je er voor kiezen de bloemen online te bestellen en het eerst bij jou thuis te laten bezorgen. De boeketten van De Bloemen Flow zijn namelijk uniek en dat is wat jouw moeder verdient op Moederdag. Uiteraard bezorgen wij met Moederdag ook op zondag.

Ook in Heerhugowaard bezorgt Fleurop!

Wanneer je een boeket bestelt vóór 14:00 uur (zaterdag voor 12.00 uur), dan bezorgt 1 van de vakkundige Fleurop bloemisten vandaag nog in Heerhugowaard. De bloemen worden persoonlijk overhandigd in Heerhugowaard.  Elk Fleurop boeket heeft 7 dagen vaas garantie. Maak je bloemengeschenk af met een fles wijn, een doos Merci chocolade, een knuffel of een vaas. Het kan allemaal.

Elk jaar maken we speciaal voor Moederdag een aantal unieke boeketten. Een bos bloemen blijft toch hét klassieke Moederdag cadeau. Ieder boeket van Fleurop wordt handgemaakt door De Bloemen Flow bloemist.

Moederdag boeket met cadeau bestellenmoederdag

Wil je jouw moeder of schoonmoeder extra verwennen? Voeg dan een mooi cadeau aan je bestelling toe. Tijdens het bestelproces krijg je deze optie te zien. Je kunt bijvoorbeeld kiezen tussen een rode/witte wijn, een fles Prosecco, een zachte knuffel of zeg ‘Merci’ met chocolade. Want daar houdt bijna iedere vrouw wel van.

Fleurop heeft ook een eigen vazen collectie. Bij ieder boeket kun je zelf een vaas uitzoeken. Je krijgt alleen de vazen te zien, waar het desbetreffende boeket inpast. Daar hoef je dus zelf niet aan te denken.

De bezorging van bloemen op Moederdag

Kun je op de dag zelf niet bij je moeder of schoonmoeder zijn? Laat het boeket op Moederdag persoonlijk bezorgen! Dit kun je gewoon doen zoals je gewend bent: gemakkelijk via onze webshop. Normaal gesproken bezorgen onze bloemisten niet op zondag, maar met Moederdag maken zij graag een uitzondering. Je betaalt bij ons géén toeslag voor deze speciale zondag bezorging.

Je kunt op Moederdag tot 12.00 uur je boeket bestellen, dan wordt het dezelfde middag nog bezorgd. Of bel naar 072 -57 244 14 of stuur een mail.