Over ons

Een inspirerende en sprankelende bloemenwinkel met veel liefde en passie voor bloemen, dat ís De Bloemen Flow.

En wat is er nu mooier om elke dag mensen blij te maken met hetgeen wat je zelf het liefste doet. Mooier werk is er niet. Dat zie je aan alles in onze mooie bloemenwinkel. Al sinds 2001 zijn wij de bloemenspecialist van Heerhugowaard en omstreken. Ons geheim? Vriendelijkheid, kwaliteit en betaalbaarheid. Maar eigenlijk is dat helemaal geen geheim!

De Bloemen Flow is te vinden op het Raadhuisplein 40 B in Heerhugowaard. Het team met vertrouwde gezichten is er trots op u in de gezellige winkel te mogen begroeten. Op een grote oppervlakte van maar liefst 100 vierkante meter kunnen wij u op een overzichtelijke manier onze bloemen, boeketten, aardewerk, glaswerk, bloemstukken en leuke hebbedingen laten zien.

En, niet onbelangrijk: onze winkel is ruim toegankelijk voor minder valide mensen.

Voor iedereen

Het leukste aan ons vak vinden wij het contact met onze klanten. Iedereen die onze winkel bezoekt, loopt rond met een bepaald gevoel of idee. Aan ons de uitdaging om daar met bloemen iets éxtra’s aan toe te voegen. Voor iedereen en voor elke gelegenheid. Ook voor onze zakelijke klanten.

Creatief

Met veel plezier zetten wij onze kennis en creativiteit voor u in. Wij houden van sprekende kleuren, mooie vormen en verrassende combinaties. En wilt u graag een specifieke bloemsoort? Dan zorgen wij dat we die morgen in huis hebben, vers van de veiling of vers van de kweker. Wij houden van kwaliteit en duurzaamheid dit staat bij De Bloemen Flow erg hoog in het vaandel.

Team van De Bloemen Flow

De Bloemen Flow bestaat uit een team van enthousiaste vakmensen met liefde en passie voor het werken met bloemen en mensen. Binnen De Bloemen Flow heeft ieder zijn eigen specialisme en dat tezamen maakt het team van De Bloemen Flow bijzonder. En wij zijn de beste uitvaartbloemist van Noord Holland.

Wat vinden wij belangrijk en waar moeten de medewerkers in ons team aan voldoen?

Onze team heeft: Liefde voor bloemen, draagt professionaliteit uit en is enthousiast. De klantvriendelijkheid staat bij ons bovenaan evenals  plezier in het werken met de klant. Natuurlijk is PASSIE bij ons het sleutelwoord en vanuit onze passie kunnen we de juiste snaar raken met een prachtige bloemencreatie  ziet en proeft u de juiste sfeer terug in onze boeketten en bloemstukken. U kunt bij ons ook kiezen voor het ‘Pluk Boeket’. U kunt dan uw eigen boeket samenstellen; helemaal naar uw eigen wens!

Al onze bloemen worden met liefde en zorg behandeld, en iedere bloem door onze handen om daar een zo mooi en bijzonder mogelijke creatie van te maken. Zo geven wij vanuit de bloemen ambacht invulling aan bijzondere momenten. Hierbij kunt u denken aan moederdag, valentijn, bruiloften, pasen, rouwwerk, kerst en ook kleden wij hele showrooms aan. Ook kunt u onze prachtige zijde bloemen en bloemstukken vinden bij voetbalclub AZ.

MVO = Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen!

Als bevlogen bloemist proberen wij zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Ook dragen wij graag een steentje bij aan onze maatschappij, bijvoorbeeld met sponsoring en stageplaatsen. Enthousiaste talenten met passie voor het vak zijn altijd welkom!

De Bloemen Flow: Duurzaam ondernemen

De bloemen Flow onderneemt zo duurzaam mogelijk. Want wie van bloemen houdt, hoort zuinig te zijn op de natuur! Onze winkel wordt verlicht met LED lampen en onze bezorger rijd in een duurzame auto. Zelfs onze verpakkingen zijn milieuvriendelijk. En ons afval? Dat leveren wij gescheiden in bij de afvalcentrale in Alkmaar, waar het groen wordt verwerkt tot compost en biogas. Lees hier over onze duurzame activiteiten.

De Bloemen Flow: Gecertificeerd Duurzame bloemist niveau Zilver

Barometer Duurzame Bloemist

In Nederland zijn zestien bloemisten gecertificeerd via de ‘Barometer Duurzame Bloemist’, een keurmerk waar enkel de meest duurzame bloemisten voor in aanmerking komen. Het certificaat kent drie niveaus, namelijk het bronzenzilveren en het gouden certificaat en wordt uitgegeven en gecontroleerd door Stichting Milieukeur (SMK).

De voorwaarden om gecertificeerd te worden zijn streng en gaan verder dan de wetgeving van bloemisten eist. Om de twee jaar worden de bedrijven gecontroleerd door het SMK om te beoordelen of de bloemisten (nog) recht hebben op een certificaat én op welk niveau.

Wat houdt dit in de praktijk precies in? Daar kunnen Pieter Daalhuizen en Sandra de Vries, eigenaars van de bloemenwinkel De Bloemen Flow in Heerhugowaard (gecertificeerd met een zilveren certificaat) meer over vertellen.

Nieuwsgierig of speciale wensen?

Perfectie: De Bloemen Flow staat voor maatwerk, creativiteit, passie, liefde, inleving en empathie. Voor ieder wat wils en betaalbaar. Ook kunnen wij zijde bloemen aanbieden of voor u op maken. Of u nu een leuke vaas thuis heeft of u heeft de voorkeur voor een vaas uit de winkel; wij maken deze met alle zorg en liefde op met onze verse bloemen of met onze mooiste zijden variaties. Laat u eens verrassen en neem gerust alvast een kijkje in de winkel om een leuk idee op te doen en te genieten van een kop koffie of thee.

Bezorging van rouwwerk of bloemenrouwwerk

Door onze eigen bloemen – bezorgdienst, kunnen we de kwaliteit van onze producten garanderen tot aan het bezorgadres.

Onze bezorgdienst rijdt 2x per dag, ’s ochtends om ongeveer 8.30 uur en ’s middags om 14.00 uur voor het bezorgen van onze boeketten. Wij bezorgen  in Heerhugowaard en omstreken voor particulier en voor bedrijven  in een straal van 20 km. Ook hebben wij landelijke dekking en kunnen wij door heel Nederland bloemen laten bezorgen.

Bestellingen buiten onze regio in Nederland gaan via debloemenflow.nl/webshop en kunnen tot 12.00 uur worden doorgegeven. Echter buitenlandse orders moeten minimaal 24 uur van te voren worden doorgeven.

Niet Thuis

Mocht er niemand aanwezig zijn op het afleveradres, dan geven wij het boeket af bij de buren. Mocht dit niet mogelijk zijn dan ontvangt u een kaartje in de brievenbus met het vriendelijke verzoek om, contact op te nemen met De Bloemen Flow.

de bloemen flow