ROUWWERK

Bloemen vertalen veel meer de emotie en zeggen soms meer dan 1000 woorden…

Rouwwerk voor de laatste eer of oprechte blijk van medeleven

Bij het overlijden van een dierbaar persoon schieten vaak woorden te kort en uiteraard wilt u afscheid nemen op een wijze die recht doet aan uw band met de betrokkene. Het liefst met het allermooiste rouwwerk. Wij vertalen uw gevoelens en wensen naar een passend rouwwerk arrangement.

In deze emotionele dagen heeft u meestal weinig tijd om goede keuzes te maken. Daarom nemen wij die tijd wél voor u. In een persoonlijk gesprek kunt u aangeven wat uw wensen zijn.. Wij zorgen er voor dat u prachtig rouwwerk krijgt, dat afgestemd is op gedachten en gevoelens, die in het gesprek naar voren zijn gekomen.

Rouwwerk is onze specialiteit. Alle arrangementen zullen met de grootste zorg en kundigheid door ons gemaakt worden hiervoor zullen we uitsluitend gebruik maken van hoogwaardige bloemen en materialen.

Onze persoonlijke aandacht voor u biedt u de garantie dat het rouwwerk geheel overeenkomstig uw wensen wordt vervaardigd.

Voorbeelden bekijken rouwwerk:

Ter inspiratie kunt u in onze bloemenwinkel op Raadhuisplein 40 B te Heerhugowaard niet alleen verse bloemen bekijken, maar ook diverse voorbeeldboeken doorbladeren. Hierin vindt u onder meer rouwboeketten, bloemstukken, rouwharten, biedermeier, rouwarrangement, kistbedekking.

Bij het overlijden van een dierbare schieten woorden vaak te kort en wilt u natuurlijk afscheid nemen op een wijze die recht doet aan uw band met de betrokkene. Een rouwarrangement is daarvoor uitermate geschikt. Vooral als zo’n arrangement iets persoonlijks heeft, waardoor het goed past bij de overledene, of bij gevoelens die u zelf wilt uitdrukken.

Op deze site proberen we met wat foto’s u een indruk te geven van wat er allemaal mogelijk is.

Wij staan u graag persoonlijk te woord in onze winkel waar wij met ruime aandacht u adviseren bij de keuze van een passend rouwarrangement. Wij helpen u bij de keuze van het soort, de vorm en de stijl van het stuk waarmee u uw laatste groet in bloemen kunt vertalen.

Persoonlijke toevoeging

Was de overledene dol op zijn werk?
Was het een muziekliefhebber, fanatiek sporter of een enthousiaste taartenbakker?
Indien gewenst verwerken wij iets kenmerkends in uw rouwboeket of bloemstuk. Creatief, subtiel, persoonlijk.

Rouwlinten voor uw rouwwerk

Handig: de rouwlinten drukken wij zelf. Wij adviseren u graag over soort, kleur, lettertype en een passende tekst.

U kunt er voor kiezen om een rouwlint of rouwkaart in het arrangement te verwerken.

Omdat wij het belangrijk vinden dat de tekst foutloos uitgevoerd wordt, produceren wij de linten geheel in eigen huis. U kunt kiezen uit verschillende bijpassende kleuren lint met een gouden of zilveren opdruk.

Rouwkaarten hebben we ook in verschillende soorten en maten om het arrangement tot een mooi geheel te maken.

Bel ons !

Bel ons voor een persoonlijke afspraak 072 – 57 244 14 of mail naar info@debloemenflow.wodev.nl
Dat werkt prettig en snel.

rouwwerk rouwwerk rouwwerk rouwwerk