Rouwwerk persoonlijke rouwboeketten

De laatste groet aan een dierbare of oprechte blijk van medeleven dan bent u bij De Bloemen Flow op het juiste adres.

Veel tijd om keuzes te maken krijgt u niet in deze emotionele periode. En wij begrijpen dit maar al te goed. Daarom maken wij die tijd wél voor u. In een persoonlijk gesprek kunt u ronduit vertellen. Of juist kort en krachtig aangeven wat u wilt. In samenspraak met u maken wij het bloem of rouwwerk wat past bij u geliefde. Een sympathie boeket is een sterkte boeket bloemen daarbij gebruik je bloemen die voor die persoon op dat moment belangrijk zijn. Bloemen geven emoties weer, pure blijdschap of intens verdriet. Guda Boersen is de beste bloemist op rouwwerk gebied.  Dus is het nu een rouwboeket of kist bedekking of andere wensen bij ons bent u op het juiste adres. In samenspraak met u maken wij het bloemwerk wat past bij u geliefde of dierbare.

Wij zorgen hoe dan ook voor prachtig rouw bloemwerk, helemaal naar uw wens.

Rouwwerk voorbeelden

Ter inspiratie kunt u vrijblijvend langskomen in onze bloemenwinkel De Bloemen Flow, Raadhuisplein 40B te Heerhugowaard.

Wij hebben in de winkel een prachtig boek waar zoveel voorbeelden inzitten om inspiratie op te doen maar ook u wensen zijn allemaal bespreekbaar. Hierin kunt u zien wat een meesterwerk wij maken in rouwwerk, rouwkransen, rouwboeketten. Alles wat u maar wenst met bloemen wij dragen met liefde en passie en creativiteit de laatste eer aan u dierbare of geliefde.

Wij werken graag met de bloemen van het seizoen en de wisseling van elk seizoen zorgt op een natuurlijke manier voor beeldende variatie.

de bloemen flowPersoonlijke toevoeging op rouwwerk

Was de overleden persoon gek op zijn werk? Was het een muziekliefhebber, fanatiek sporter of enthousiaste taartenbakker? Indien gewenst verwerken wij iets kenmerkends in uw rouwboeket of -bloemstuk. Dit kan op een creatieve wijze en geeft een subtiel en heel persoonlijke touch.

Bel voor een persoonlijke afspraak naar De Bloemen Flow: 072 – 572 4414 dat werkt prettig en snel. 

Rouwwerk

Rouwwerk of rouwboeket nodig kom dan naar De Bloemen Flow.

rouwarrangementenLaatste eer of oprechte blijk van medeleven

U moet afscheid nemen van een dierbaar persoon. Het liefst met het allermooiste bloemstuk. Wij vertalen uw gevoelens en wensen naar een passend arrangement bloemen.

Veel tijd om keuzes te maken krijgt u niet. Daarom maken wij die tijd wél voor u. In een persoonlijk gesprek kunt u ronduit vertellen. Of juist kort en krachtig aangeven wat u wilt. Wij zorgen hoe dan ook voor prachtig rouw bloemwerk, helemaal naar uw wens.

Voorbeelden bekijken

Ter inspiratie kunt u in onze bloemenwinkel (Raadhuisplein Heerhugowaard) niet alleen verse bloemen bekijken, maar ook diverse voorbeeldboeken doorbladeren. Hierin vindt u onder meer boeketten, bloemstukken en bloemenkransen.

Persoonlijke toevoeging

Was de overleden persoon gek op zijn werk? Was het een muziekliefhebber, fanatiek sporter of enthousiaste taartenbakker? Indien gewenst verwerken wij iets kenmerkends in uw rouwboeket of -bloemstuk. Creatief, subtiel, persoonlijk.

Rouwlinten

Handig: de rouwlinten drukken wij zelf. Wij adviseren u graag over soort, kleur, lettertype en een passende tekst.

Bel voor een persoonlijke afspraak 072 – 572 4414.

Dat werkt prettig en snel.