Workshops

Kerstworkshops: Één en al gezelligheid!

In december van het afgelopen jaar hebben we maar liefst 8 workshops gegeven. Het waren heerlijk ontspannen avonden, waarop de deelnemers enthousiast en onder deskundige begeleiding een prachtig december werkstuk hebben gemaakt. Wij hebben zeer veel fijne reacties op deze avonden gehad.
Dat doet ons goed en het motiveert ons om ook in 2021 weer gezellige workshops te gaan organiseren.
Nieuwe workshops kondigen we aan in de winkel (….kom eens snel weer bij ons kijken ….), en uiteraard via de website.

Ons adres:

De Bloemen Flow
Raadhuisplein 40 B
1701 EJ Heerhugowaard
T: 072 – 57 244 14
Mail: info@debloemenflow.wodev.nl

Vorig jaar: Kerstworkshops in sfeervolle winkel !

Op 7, 12, 13 en 14 werden vorig jaar in de winkel op het Raadhuisplein 40 B gezellige kerst workshops gehouden. Alle avonden waren volgeboekt. Er is met veel enthousiasme onder deskundige leiding gewerkt aan een prachtig kerstarrangement. En natuurlijk werd er in de pauze chocolademelk en/of glühwein geschonken. De deelnemers aan de workshop gingen dan ook aan het eind van de avond met een prachtig stuk en een tevreden gevoel naar huis. De kerstworkshops zijn zeker voor herhaling vatbaar. Houd ook volgend jaar daarom onze aankondigingen voor de workshops in de gaten: zowel op de website, in de winkel als op social media, zoals Facebook en Instagram gaan we vroegtijdig aangeven wanneer de workshops weer zullen worden gehouden

Deskundige begeleiding

Rond feestdagen organiseren we creatieve workshops. Met prachtige bloemen, materialen en tips van een professionele bloemist maakt u fantastische bloemstukken. Geen kinderspel, maar flinke blikvangers!
Onze workshops zijn populair in Heerhugowaard en omstreken. Dankzij de mix van deskundigheid en enthousiasme ontdekt jong en oud hoe leuk bloemschikken kan zijn. Iedereen heeft een leuke middag én komt trots thuis met een schitterend arrangement.
De workshops worden gegeven in onze winkel op het Raadhuisplein 40 B in Heerhugowaard. Daar hebben we een mooie grote ruimte, waar met plezier aan een grote werktafel kan worden gewerkt.

Waardevol

Zoals u van De Bloemen Flow kunt verwachten, gaat u aan de slag met de beste materialen. Dus grote, verse bloemen, aparte decoraties en bijvoorbeeld een fraaie schaal als basis. Zo krijgt u altijd iets van waarde dat u thuis opnieuw kunt gebruiken.

Waar en wanneer?

Wij gaan de workshops in onze winkel op het Raadhuisplein 40 B verzorgen.
Deze workshops zullen worden gegeven rond Herfst, Pasen, Moederdag en Kerst.
Houd daarom ook goed onze website goed in de gaten!

Voor bedrijven

Een workshop bloemschikken is zeer geschikt als activiteit met uw personeel of afdeling. Voor bedrijven organiseren wij daarom workshops op maat.
Vraag naar de mogelijkheden!
Kom langs in onze gezellige bloemenwinkel op het Raadhuisplein 40 B in Heerhugowaard, bel 072 – 57 244 14 of mail ons: info@debloemenflow.wodev.nl

Altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes, acties en workshops hou onze Facebook goed in de gaten!

workshops